Trött


Jag fick det återigen bekräftat att det här med fiske, det ligger mig varmt om hjärtat. När lilla familjen är på väg till lördagens ost & vin kväll så stod jag helt enkelt över vinet för att vara redo för nästa morgons fiske..det var lite som att skita utan att torka sig…det går men är inte så gött.
Sagt och gjort, kom i säng vid 01:30 och studsade upp som ett barn på julafton nästa morgon 04:45,,,,,

Vi skulle fiska i skärgården norr om Gbg så var en timma i bilen innan vi var framme. Vi möttes av lågvatten och svaga vindar från sydväst, kändes ok bortsett från lågvattnet.
Vi fiskade av ön från ena sidan till andra men efter första varvet så var det fortfarande inget hugg. Jag hade gjort en markering vid vattenlinjen och man kunde klart se att vattnet var på väg in men det hjälpte föga. En paus med lite varma koppen och en brasa för att få tillbaka känseln i tårna.

När tågympan var klar och man är påt igen en stund till men lyckas inte känna något. Vi beslutar att packa ihop och byta ställe.
Kör till en plats som vi fått rapporter om hade bra med fisk någon dag tidigare, kanske är så att de är kvar. Det visade sig att så var fallet och jag lyckas trixa upp 2 små rackare. De stora höll sig undan denna gång

Kommentera