Silvret närmar sigNästa fisketur denna helg blir Ätran. Vi skall lägga två dagar här och hoppas på fina kläckningar av åsandslända, vad det verkar så kläcker det mesta nu och om det är bra eller dåligt för oss är ingen kunskap jag besitter. Dock vet jag nog efter helgen.
Gillar verkligen dessa fisketurer med övernattning då man inte behöver tänka på läggning, matning, jobb eller annat som styr min vardag. Nu nu är det bara jag, mina vänner, ån och naturligtvis öringen. Detta blir nog också en bland de sista fisketurerna efter brunöring då suget efter havsöringen börjar ge sig tillkänna. Ville ju göra lite mer försök på å/sjöfiske i år och tycker det har gått ok med en del fina fiskar men även lärt mig mycket genom att titta på andra som fiskar.
Vad gäller havsöringen så har jag hört att de har haft hyfsat fiske med en hel del stor fisk som kommit upp nattetid, huruvida det stämmer eller ej vet ju endast de berörda men det får jag snart ta reda på.MayFly

Kommentera