Nya vadare


Äntligen tog jag tag i problemet som följt mig de senaste säsongerna, nämligen blöta brallor. Detta är inget jag åsamkar mig själv utan beror helt enkelt på läckande vadare.
Efter 3 byten av vadare och 3 tuber liquisol så bestämde jag mig att helt enkelt att pensionera dessa. Troligtvis åker de på påskefyren som är en av de stundande höjdpunkterna i norra skärgården.
Denna gång blev det ett par från ett lite större och mer välkänt varumärke, nämligen ORVIS. Vad jag kunde läsa på forum etc så verkar folk vara nöjda och samtidigt slippa betala en halv förmögenhet för att hålla sig torra. Jag kunde inte heller hålla mig utan begav mig till en av vårvikarna och tog en vattenpromenad. Det blev ingen långkörare i vattnet då man känner kylan väldigt snabbt när man inte har ett spö i handen… konstigt. Borde vara lika kallt då…
Men jag är nöjd så här långt och det blir till att hårdtesta dessa framöver när säsongen drar igång på allvar. Måste även säga att det fanns några smarta lösningar som bla att man kan fälla ner ”överdelen” men ändå ha hängslena kvar. Kan nog komma till pass när det är lite varmare ute.

Kommentera