Konferensfiske


Ni som läst i kalendern såg ju att det var planerat ett fiske när vi var iväg på konferens med jobbet och så blev också fallet.
Vi åkte tidigt från GBG på onsdagen för att hinna med lite fiske innan vi satte igång med riskanalyser, tidplan och allt annat skoj som man gör mellan 8-17…. 33365002-8hYs8
Vi fick en helt vindstilla morgon och strålande solsken så det blev väl ingen succé direkt. Vi hade dock en del fisk som jagade 2-3 kastavstånd från land och vi såg och hörde en av de större havsöringar jag sprungit på. Det var ett rejält paket som gjorde ett luftsprång och det var mycket vatten som fick ge plats när den landade i ytan igen. Det ger alltid lite hopp när de här större visar sig, för oftast är det ju de mindre man träffar på via kroken.

Nästa morgon var det samma visa, upp tidigt och ut innan jobbet. Det gick lite bättre idag och vi såg tidigt fisk som stod i ljuset under en belyst brygga. Där stod både en och två öringar som gjorde utfall mot diverse föda som kom i deras väg. Vi såg även idag en riktigt fin pjäs som patrullerade längs bryggan.
Vi lyckades aldrig ta denna heller men några mindre fiskar blev det. Totalt så landade jag 5 fiskar på dessa 2 dagar men den största mätte kanske 35 cm 🙁

33364974-pQBWl

Kommentera