Havsöring ut, Båge in


Dagen har nu passerat då vi lägger kustspöna på hyllan för vidare insmörjning och rullen är lagd i blöt för att försöka lösa upp de få saltkristaller som näslat sig in de håligheter som finns.
Om jag sammanfattar 2013´s havsöringssäsong så är det inget rungande hej som  tungan vill forma sånär som på en sak kanske. Mitt höjda PB.
Jag är ju nöjd med att ha fått denna fisk som naggade på 2kilos strecket och den gav mig trots en medioker säsong, ett bra avslut.
Inser också att mitt spö börjar gå in på ålderns höst och troligtvis pensionerar sig snart vilket öppnar upp för en intressant säsong 2014. För det är ju så, att nya spön fiskar bättre!!! Det vet alla de vise männen.

Jag har också ganska nyligen hunnit med några dagars regnbågsfiske, med lyckat resultat. Vi hade bågar som steg på getingar, skalbaggar och fjädermygg och det är ju faktiskt rätt ball att smyga på hösbågen som går och drar längs strandkanterna. Det blir nog ett par vändor till med detta innan isen och kylan kopplar sitt grepp om göteborg.

Om jag känner mig själv rätt så kommer det även bli en uppdatering på sidan inför nästa år så det blir begränsat med inlägg framöver.  Jag sprang väl inte ner bloggen i år iofs så det är väl ingen som märker något 🙂

regnbåge

Kommentera