Halvlek


Dagarna fullkomligt flyger iväg nu och semestern närmar sig med stormsteg. Det är nu endast en vecka kvar att jobba innan det är dags för årets fjällresa. Min planering för denna resa blev inte alls vad jag tänkt mig och det lutar åt panikinköp och sena nätter vid städet i elfte timmen.
Det är mycket som skall hinnas med och fiskepassen blev inte så talrika som prognosen gav sken av. När jag nu sitter i halvlek och funderar så är jag ändå ganska nöjd med fisket så här långt.
Jag har även hunnit med att lägga en del arbete på med ett båtprojekt som förhoppningsvis ger mig mer variationsrikt fiske, med avseende på platser i alla fall. Jag hoppas att det går som jag tänkt och att jag kan sjösätta innan eller under semestern. Har spanat på ett par platser som endast nås med båt och skulle gärna vilja testa dessa snarast. Kommer nog försöka ge mig på lite mer gäddfiske i våra sjöar och älvar också och hoppas att hösten kan bjuda på några fina fighter med dessa damer.

Som ni kanske läste på Flyfiction´s blog så gjorde vi ett försök efter havsöring för en vecka sedan, natten mellan Lördag och Söndag. Det var med magert resultat. Det var bäst fiske strax innan skymning och i anslutning till solens uppgång. Under mörkrets timmar så var det väldigt dåligt med aktivitet av den större fisken, kanske var något enstaka vak som jag kunde misstänkta var från en större individ.
Det var lite av en besvikelse då man blivit korvstoppad med den ena havsöringen efter den andra i sociala medier och hade väl hoppats på att det var min tur nu.
Men jag ger mig snart ut igen i jakten på havets silver och hoppas att jag springer på en 2kg+ i det närmaste.

v25 (2 av 2)Andreas i jakt på en öring som vakade vid klippan i det sista ljuset

Kommentera